Kokemuksia Rakennus Kolibrista

Referenssit

Meiltä monipuoliset rakennuspalvelut takuuvarmasti ja laadusta tinkimättä. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Yhteistyömme Kolibrin kanssa sujui tarjouspyynnöstä talon valmistumiseen saakka erittäin sujuvasti. Yhteydenpito oli helppoa ja saimme nopeasti vastauksia kysymyksiimme. Ensimmäistä taloamme rakennuttavina saimme paljon hyviä vinkkejä, ja muutosten tekeminen oli joustavaa. Kolibri teki erittäin laadukasta jälkeä ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Ilolla olemme suositelleet Kolibria myös tutuillemme!
Anna ja Marko
Hanke kolibrin kanssa sujui hyvin. Yksi parhaita puolia oli se, että asioista oli helppo sopia ja muutoksia suunnitelmiin pystyi tekemään vielä hankkeen aikanakin. Materiaalivalintoja ei ollut sidottu, joten sai itse valita sellaiset materiaalit kuin halusi, sieltä liikkeestä mistä halusi. Kolibrilta sai myös aina vastauksia kysymyksiin, jotka itseä askarrutti sekä sai tietoa mitä ollaan tekemässä nyt ja seuraavaksi. Lisäksi tiedon mitä aikarajoitteita on meidän suuntaamme, eli milloin pitää olla valittuna mitkäkin materiaalit yms. Myös työn jälki ja laatu ovat hyviä. Toki loppuun vielä tärkeänä asiana oli se, että urakka valmistui aikataulussa eikä yllättäviä kustannuksia tullut.
Riikka ja Mikko
Rakennus kolibri rakensi ensimmäisen omakotitalomme ”levyvalmiiksi”, mistä eteenpäin oli helppo itse jatkaa. Kolibrin kanssa tehty yhteistyö on ollut alusta asti hyvin sujuvaa ja toiveemme on osattu toteuttaa hienosti. Rakentaminen hoitui siististi ja aina aikataulun mukaisesti. Lisäksi työn jälki on moitteetonta! Voimme lämpimästi suositella Rakennus Kolibria sinunkin kodin rakentajaksi!
Katariina ja Markus
Kolibrin kanssa päästiin ensi tapaamisesta saakka samalle aaltopituudelle ja lähdettiin rakennusprojektiin luottavaisin mielin. Urakan sisältö oli tarjouksessa selkeästi eritelty ja saatiin räätälöityä siitä juuri meille sopiva paketti. Urakoitsijasta sai heti hyvän ja luotettavan ensivaikutelman. Rakennusprojekti eteni sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli hyvää. Töiden edetessä pienistä muutoksista saatiin sovittua helposti ja niiden hinnoittelu oli läpinäkyvää ja selkeää. Työmaalta oltiin myös aktiivisesti yhteydessä ja kysyttiin asiakkaan mielipidettä miten tietyt asiat haluttiin toteutettavan. Lopputulokseen ollaan oltu erittäin tyytyväisiä ja saatiin juuri meidän tarpeisiin suunniteltu laadukas koti.
Antti & Saija
Rakennusliike Kolibri rakensi meille ammattitaidolla arkkitehdin suunnitteleman omakotitalon. Heidän työnsä laatu oli korkeatasoista, ja he pystyivät vastaamaan tarpeisiimme tehokkaasti. Kolibrin joustavan toimintamallin ansiosta pystyimme valitsemaan pintamateriaalit ja kalusteet haluamaltamme toimittajalta. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja suosittelemme heitä muillekin vastaaville rakennushankkeille.
Eerika ja Janne
Talon rakentaminen on yksi elämän suurimmista hankkeista ja tällöin ympärille haluaa luotettavia sekä osaavia ihmisiä. Teimme täysin oikean päätöksen valitessamme Rakennus Kolibrin. Yhteistyö heidän kanssaan oli kaikin puolin sujuvaa ja ammattitaitoista. Yhteydenpito toimi emmekä jääneet minkään asian kanssa yksin. Työmaalla näkyi päivästä toiseen ahkeria työmiehiä – pilkettä silmäkulmasta unohtamatta!
Juho & Hanna-Riikka

Galleria

Tutustu rakentamiimme kohteisiin. Työnjälki puhukoon puolestaan.