Omakotitalon rakentaminen

Omakotitalon rakentaminen Oulussa

Omakotitalon rakentaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä ja hankkeista. Siksi on tärkeää valita luotettava ja kokenut kumppani uuden kodin rakentajaksi. Lue lisää Rakennus Kolibrista ja pyydä tarjous!

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia. Tästä kertoo myös lukuisat positiiviset palautteet.

Kokemus

Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus omakotitalojen rakentamisesta.

Laatu

Teemme sellaista jälkeä, että olemme oikeasti itse tyytyväisiä työn jälkeen.

“Pikkuisen parempi” omakotitalon rakentaja

Omakotitalon rakentaminen Oulun seudulla

Omakotitalon rakentaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä ja hankkeista. Siksi on tärkeää valita luotettava ja kokenut kumppani uuden kodin rakentajaksi. Asiakkaamme arvostavat meissä erityisesti sitä, että pidämme kiinni sovituista asioista ja tarjoamme aina laadukasta työn jälkeä.

Täysi tuki lupahakuprosessista vuositarkastukseen

Teemme laadukasta työn jälkeä jatkuvasti kehittyvillä työtavoilla ja laadukkailla materiaaleilla, mistä tuleekin mottomme ”pikkuisen parempi omakotitalon rakentaja”

Kun valitset meidät talosi rakentajaksi, voit luottaa siihen, että sovitut asiat toteutuvat aikataulussa ja ylittävät odotuksesi. Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia.

Ota askel kohti unelmiesi kotia jo tänään!

Onko sinulla jo visio tulevasta kodistasi, tai ehkä kaipaat inspiraatiota? Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia ja pyydä tarjous jo tänään. Tarjoamme kilpailukykyisen tarjouksen, oli kyseessä sitten valmis suunnitelma, luonnos tai alustava hahmotelma. Pyydä tarjous jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Rakennusvaiheen kesto riippuu talon koosta ja monimutkaisuudesta. Keskimääräisesti omakotitalon rakentaminen kestää noin 6-9 kuukautta.

Kyllä, omakotitalon rakentaminen onnistuu myös talvella, kunhan perustukset ja täytöt suojataan huolellisesti kastumiselta ja jäätymiseltä. Talvirakentamisen etuihin kuuluu nopeampi rakennuslupaprosessi ja rakennusurakoitsijoiden parempi saatavuus verrattuna kesäkauteen. Lisäksi kuiva pakkassää vähentää kosteussuojauksen tarvetta, mikä voi olla etu verrattuna sateiseen kesään.

Talon hinta koostuu tontin hankinnasta, pintarakenteista, liittymä- ja lupakustannuksista, maanrakennustöistä sekä talopaketin ja rakentamisen kustannuksista.

Rakennus Kolibri toteuttaa omakotitalot avaimet käteen -periaatteella, mutta asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme sopia myös muista valmiusasteista, kuten levyvalmiista toimituksesta. Näin voimme tarjota joustavuutta ja räätälöidä projektin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rakennuskolibrilta saat kattavaa apua rakennusprojektisi kaikissa vaiheissa, alkaen rakennusluvan hakemisesta. Työmaalla työnjohtajamme varmistaa, että kaikki sujuu aikataulun mukaisesti ja pitää sinut ajan tasalla koko projektin ajan, ottaen ennakkoon huomioon mahdolliset haasteet ja tiedottaen niistä.

Hyödynnämme omakotitalon rakentamisessa alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat tunnettuja alallamme. Meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanimme tekevä varmaa ja laadukasta jälkeä.

Jos toimituksessa ilmenee virhe, me Rakennuskolibrilla vastaamme reklamaatioista ja korjaamme virheemme nopeasti.

Maksuerämme määräytyvät selkeän maksuerätaulukon mukaisesti, joten tiedät tarkalleen, mistä maksat ja milloin odottaa laskua. Näin maksuprosessi on läpinäkyvä ja ennakoitavissa koko projektin ajan.

Rakennus Kolibrin taloudellinen tilanne on vahva ja vakaa. Olemme saavuttaneet järkevää kasvua, vaikka markkinatilanne on ollut haastava.

Työn tilaajan taloudelliset riskit on minimoitu huolellisesti suunnitelluilla maksuerillä. Loppulaskutus suoritetaan vasta projektin yhteisen läpikäynnin ja asiakkaan tyytyväisyyden varmistuttua, mikä takaa turvallisen ja luottamuksellisen yhteistyön alusta loppuun.

Asiakastarina

Mattilan perheen kokemuksia Rakennus Kolibrista

Asiakkaiden kommentteja

Asiakaskokemus on Rakennus Kolibri Oy:n toiminnan ytimessä. Lue alta tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja.

Yhteistyömme Kolibrin kanssa sujui tarjouspyynnöstä talon valmistumiseen saakka erittäin sujuvasti. Yhteydenpito oli helppoa ja saimme nopeasti vastauksia kysymyksiimme. Ensimmäistä taloamme rakennuttavina saimme paljon hyviä vinkkejä, ja muutosten tekeminen oli joustavaa. Kolibri teki erittäin laadukasta jälkeä ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Ilolla olemme suositelleet Kolibria myös tutuillemme!
Anna ja Marko
Hanke kolibrin kanssa sujui hyvin. Yksi parhaita puolia oli se, että asioista oli helppo sopia ja muutoksia suunnitelmiin pystyi tekemään vielä hankkeen aikanakin. Materiaalivalintoja ei ollut sidottu, joten sai itse valita sellaiset materiaalit kuin halusi, sieltä liikkeestä mistä halusi. Kolibrilta sai myös aina vastauksia kysymyksiin, jotka itseä askarrutti sekä sai tietoa mitä ollaan tekemässä nyt ja seuraavaksi. Lisäksi tiedon mitä aikarajoitteita on meidän suuntaamme, eli milloin pitää olla valittuna mitkäkin materiaalit yms. Myös työn jälki ja laatu ovat hyviä. Toki loppuun vielä tärkeänä asiana oli se, että urakka valmistui aikataulussa eikä yllättäviä kustannuksia tullut.
Riikka ja Mikko
Rakennus kolibri rakensi ensimmäisen omakotitalomme ”levyvalmiiksi”, mistä eteenpäin oli helppo itse jatkaa. Kolibrin kanssa tehty yhteistyö on ollut alusta asti hyvin sujuvaa ja toiveemme on osattu toteuttaa hienosti. Rakentaminen hoitui siististi ja aina aikataulun mukaisesti. Lisäksi työn jälki on moitteetonta! Voimme lämpimästi suositella Rakennus Kolibria sinunkin kodin rakentajaksi!
Katariina ja Markus
Kolibrin kanssa päästiin ensi tapaamisesta saakka samalle aaltopituudelle ja lähdettiin rakennusprojektiin luottavaisin mielin. Urakan sisältö oli tarjouksessa selkeästi eritelty ja saatiin räätälöityä siitä juuri meille sopiva paketti. Urakoitsijasta sai heti hyvän ja luotettavan ensivaikutelman. Rakennusprojekti eteni sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli hyvää. Töiden edetessä pienistä muutoksista saatiin sovittua helposti ja niiden hinnoittelu oli läpinäkyvää ja selkeää. Työmaalta oltiin myös aktiivisesti yhteydessä ja kysyttiin asiakkaan mielipidettä miten tietyt asiat haluttiin toteutettavan. Lopputulokseen ollaan oltu erittäin tyytyväisiä ja saatiin juuri meidän tarpeisiin suunniteltu laadukas koti.
Antti & Saija
Rakennusliike Kolibri rakensi meille ammattitaidolla arkkitehdin suunnitteleman omakotitalon. Heidän työnsä laatu oli korkeatasoista, ja he pystyivät vastaamaan tarpeisiimme tehokkaasti. Kolibrin joustavan toimintamallin ansiosta pystyimme valitsemaan pintamateriaalit ja kalusteet haluamaltamme toimittajalta. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja suosittelemme heitä muillekin vastaaville rakennushankkeille.
Eerika ja Janne
Talon rakentaminen on yksi elämän suurimmista hankkeista ja tällöin ympärille haluaa luotettavia sekä osaavia ihmisiä. Teimme täysin oikean päätöksen valitessamme Rakennus Kolibrin. Yhteistyö heidän kanssaan oli kaikin puolin sujuvaa ja ammattitaitoista. Yhteydenpito toimi emmekä jääneet minkään asian kanssa yksin. Työmaalla näkyi päivästä toiseen ahkeria työmiehiä – pilkettä silmäkulmasta unohtamatta!
Juho & Hanna-Riikka

Galleria

Tutustu rakentamiimme kohteisiin. Työn jälki puhukoon puolestaan.